ULTIMELE NOUTATI
Un nou brand de GPS-uri ataca piata navigatiei auto din Romania

GOCLEVER Tehnology Co, producator de sisteme de navigatie ( PNA ), cu o distributie inceputa agresiv in Europa de Est, s-a hotarat sa se implice si pe piata din Romania, aceasta fiind a 20-a tara  in care producatorul a introdus brandul GOCLEVER.

Astfel, 3 modele de GPS-uri vor ataca puternic piata sistemelor de navigatie din luna iunie

Primul model, (GOCLEVER 3535) cu display de 3,5’’ a intrat in exclusivitate in reteaua de magazine Germanos la pretul de 60 euro + TVA .

Al 2-lea model (GOCLEVER 4335) cu display de 4,3’’ va intra in reteaua de magazine Altex si Media Galaxy la pretul de 79 euro + TVA .

Ambele modele se vor livra cu harta Romaniei, aceasta fiind cea mai solicitata configuratie a PNA-urilor vandute in Romania, putand fi update ulterior cu alt tip de harta, cum ar fi harta completa a Europei, contra cost.

Al 3-lea model (GOCLEVER 4390) cu display de 4,3” si harta completa a Europei a intrat in exclusivitate in reteaua de magazine Media Galaxy la un pret de 115 euro+ TVA, acesta avand inclusiv functia TMC, de mare folos in tarile care poseda aceasta tehnologie ( TMC-trafic Chanel Manager–ocolirea blocajelor din intersectii ).

Gama de produse a GOCLEVER numara in prezent 9 (noua) modele, fiecare model fiind distribuit cu 2 tipuri de harta (Romania sau harta completa a Europei ), si poseda in marea lor majoritate, bluethooth, transmitator FM pentru conectarea GPS-ului la sistemul audio al masinii, player pentru filme cu posibilitatea redarii sunetului in sistemul audio al masinii, poze, melodii in format .mp3 sau .wma, o gama variata de jocuri, folosirea device-ului pentru navigarea pe internet(prin conectarea prin bluethooth la un telefon mobil cu acces la internet ), GPS-urile fiind putand fi folosite atat in in masina cat si ca gadget de calatorie pentru pietoni, in orasele aglomerate din tara si strainatate, fiind de un real ajutor in orientarea acestora in trafic.

De asemenea, in luna iulie, intentionam lansarea a inca unui model de 5’’, cu un procesor mult superior fata de toate produsele existente in acest moment in Romania, alaturi de cel pe care il avem deja, la un pret deosebit de atractiv pentru piata din Romania, gama de produse fiind bine structurata si conceputa, astfel incat produsele sa poata fi usor de utilizat, avand un meniu simplu. Pentru clientii care vor ca GPS-ul ales sa aiba toate functiile multimedia incluse, exista si modelele de top, care, pe langa functia de GPS au si multiple facilitatii multimedia, pretul acestora fiind in jur de cca. 159 euro, plus tva. Modele nou lansate sunt destinate acelor clienti care vor de la un GPS sa-i duca din punctul A in punctul B, cu o foarte mare acuratete si totodata sa beneficieze de avantajele multimedia ( redare filme, mp3-uri, etc ) pe care acestea le poseda, la un pret foarte accesibil.

„ Venim cu o gama variata de GPS-uri, experienta acumulata in tarile din Europa de Est ne-a aratat ca putem fi prezenti intotdeuna cu cele mai bune preturi pentru clientul final, dar si in intampinarea clientilor care vor sa foloseasca GPS-urile pentru promovarea business-urilor lor, cum ar dealerii auto sau companiile de asigurari auto.In Romania urmarim castigarea unui market share de cel putin 10%, in prezent fiind pe locul 3 ca si brand in Romania, din punct de vedere al unitatilor vandute catre utilizatorul final. Situatia actuala din Romania ne arata faptul ca utilizatorul final a invatat sa nu mai caute doar o anumita marca in momentul alegerii unui produs, ci se uita cu atentie la cel mai bun raport calitate-pret-design, in magazine specializate, acolo unde am introdus sau urmeaza sa introducem sistemele de navigatie GOCLEVER” a declarat Stefan Radoi, country manager al companiei GOCLEVER in Romania.

In ceea ce priveste politica de marketing, pentru acest an, compania are o alta conceptie decat principalii jucatori din piata de profil din Romania, este cunoscut faptul ca recomandarile facute de clienti produselor este poate cea mai eficienta forma de marketing existenta in acest moment, de aceea vom sustine partenerii strategici de retail cum ar fi: Germanos, Altex, Media Galaxy, Carrefour, Auchan, Selgros, astfel incat acestia  sa aiba in ofertele lor, cele mai bune preturi comparativ cu alte marci de GPS-uri, in detrimentul campaniilor out-door sau TV , dar nu excludem posibilitatea colaborarii si cu alte retele de magazine din Romania.

Producatorul GOCLEVER este liderul regional al  pietei de EST in ceea ce priveste productia si distributia sistemelor de navigatie auto. Prezent în peste 20 tari, cu produsele prezente in peste 4500 de magazine, in tari precum Estonia, Lituania, Rusia, Belarus, Ukraina, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Romania, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Muntenegru, Turcia, Grecia, Emiratele Arabe, Arabia Saudita, Brazilia, GOCLEVER Tehnology Co  si-a asumat misiunea de a oferi si consumatoriilor obisnuiti din Romania  sisteme de navigatie la cel mai bun raport calitate-pret-design. In Romania, GOCLEVER este prezent din anul 2008, timp în care a studiat  lanturile de retail si distributie si totodata reactia clientilor in ceea ce priveste preturile mici vs calitate ridicata a produselor GOCLEVER.

Contact: Stefan Radoi,country manager GOCLEVER
E-mail: stefan.radoi@goclever.net       
Site : www.goclever.net


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi gratuit ultimele informatii din IT , sfaturi si noutati despre serviciile noastre.
CURSUL BNR
Tel: 0725-595 555
Computer Solution © 2020 Toate drepturile rezervate