TERMENI SI CONDITII

Termeni legali de utilizare a site-ului

   
1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare


Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.

Accesand si utilizand Site-ul  www.computersolution.ro acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site. Drepturile de autor asupra întregului continut apartin în totalitate Info Decor SRL


2. Proprietatea Intelectuala


Continutul si design-ul www.computersolution.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea Info Decor SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe . Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, text, imagini, grafice, logouri si sloganuri fara permisiunea in scris a proprietarului .


3. Confidentialitate


Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa dumneavoastra de e-mail pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor avea caracter confidential, Info Decor angajandu-se ca nu va divulga catre terti aceste date

Site-ul poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavoastra: adresa dumneavoastra de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dumneavostra prin site-ul nostru.
 
Toate aceste informatii colectate de www.computersolution.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site si de Info Decor .


4. Abonarea la NewsLetter

Prin abonarea la serviciul de newsletter va dati acordul explicit asupra primirii de informatii pe e-mail de la Info Decor prin intermediul site-ului www.computersolution.ro .

Aceste informatii pot fi atat de natura "stiri" cat si "prezentare de servicii" si "oferte" oferite de Info Decor.

Toate aceste informatii trimise catre e-mailul dumneavoastra nu pot fi considerate mesaje de tip "spam" atat timp cat abonarea la acest serviciu s-a efectuat cu liberul dumneavoastra consimtamant . Pentru dezabonare se foloseste butonul "unsubscribe" sau trimitand un e-mail la office@computersolution.ro in care sa specificati acest lucru .


5. Legislatie aplicabila si Jurisdictie


Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, cat si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Info Decor va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi gratuit ultimele informatii din IT , sfaturi si noutati despre serviciile noastre.
CURSUL BNR
Tel: 0725-595 555
Computer Solution © 2019 Toate drepturile rezervate