DESPRE NOI

 

Info Decor a fost fondata in anul 2007, membrii echipei avand peste 10 ani experienta in domeniul calculatoarelor si tehnologiei informatiei.

Proiectul Computer Solution se adreseaza in special firmelor mici si mijlocii, avand ca obiectiv principal asigurarea mentenantei si furnizarea de solutii integrate necesare acoperirii tuturor nevoilor IT ale clientilor nostri prin externalizarea totala sau partiala a acestor servicii.

Unul din obiectivele pe care managerii oricarei companii il iau in calcul este reducerea costurilor. Poate fi Info Decor o solutie in acest sens pentru compania dumneavoastra ? Raspunsul este categoric: „DA”. Pe o piata din ce in ce mai concurentiala orice companie de succes foloseste servicii de comunicatii electronice, ceea ce reprezinta o parte importanta a cheltuielilor fixe.

Transferarea responsabilitatilor departamentului IT catre compania noastra va scuteste de efortul cautarii, angajarii si pastrarii unor oameni bine pregatiti tehnic, alaturi de reducerea costurilor salariale privind aceasta grupa de personal. Astfel, Info Decor poate deveni pentru dumneavoastra departamentul IT de care aveti nevoie.

Misiunea noastra este sa va punem la dispozitie solutii IT complete - de la achizitionarea echipamentelor, realizarea retelei locale, mentenanta statiilor de lucru pana la administrarea si monitorizarea serverelor, back-up-ul datelor, realizarea si securizarea de retele private virtuale (VPN) prin canal de comunicatie securizat.

Intrucat mentenanta IT si suportul tehnic este domeniul nostru principal de activitate si pentru ca dorim ca serviciile oferite de Info Decor sa va fie de folos, ne pregatim în mod constant, prin cursuri de profil, prin intermediul know-how-ului partenerilor nostri, reprezentanti ai marcilor internationale si multe altele.Echipa INFO DECOR
www.computersolution.ro


 

 


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi gratuit ultimele informatii din IT , sfaturi si noutati despre serviciile noastre.
CURSUL BNR
Tel: 0725-595 555
Computer Solution © 2019 Toate drepturile rezervate